A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Моделі сталого розвитку об’єднаних територіальних громад на Луганщині.

Дата: 28.11.2017 09:47
Кількість переглядів: 1065

         Фото без опису

27 листопада 2017 р. в Чмирівської сільської територіальної громаді відбувся семінар «Забезпечення сталого розвитку в ОТГ через збалансування інтересів центру та периферійних громад». Експерти презентували рівні та форми участі громадськості, інститутів громадянського суспільства у процесі вироблення управлінських  рішень на місцевому рівні.

          Особливим аспектом спроможності ОТГ в регіоні є необхідність належного врахування та захисту інтересів їх периферійних громад, на території проживання яких після об’єднання не розташовані органи місцевого самоврядування. Тому важливо впровадити для них стійку модель взаємодії та комунікації через збалансування інтересів органів місцевого самоврядування та периферійних громад із використанням інструментів місцевої демократії, зокрема практичне використання окремих положень Статуту Чмирівської сільської територіальної громади. Також в ході семінару учасники обговорювали етапи організації та створення Громадської ради при Чмирівській сільській раді.

           Захід проводився ЛОГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проекту «Забезпечення сталого розвитку у об’єднаних територіальних громадах на Луганщині через збалансування інтересів центру та периферійних громад» за підтримки  МФ «Відродження» (програмна ініціатива «Демократична практика»).  В ході проекту представники громад отримають методичну і консультаційну допомогу,  пройдуть навчання та стажування в інших громадах України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь