A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Запрошення до участі у Конкурсі

Дата: 06.12.2017 10:42
Кількість переглядів: 934

Запрошення до участі у Конкурсі (Луганська область)

 

Організація громади «Чмирівський світанок» та Програма розвитку ООН цим оголошенням запрошують постачальників з доброю репутацією та досвідом роботи надати запечатані цінові пропозиції для виконання таких видів робіт у межах Мікропроекту  «Створення Центру надання адміністративних послуг Чмирівської сільської ради (капітальний ремонт частини нежитлової будівлі, придбання обладнання та меблів), за адресою: Луганська обл. Старобільський район с. Чмирівка,  вул. Повітрянофлотська, 52А». Основні види робіт: Постачання  комп’ютерного  обладнання.

 Постачальник повинен мати досвід постачання та комп’ютеризації установ та організацій.

Тендерну Документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: вул. Запорізька,15  с. Чмирівка Старобільського району Луганської області. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою не пізніше ніж 10-00 21 грудня 2017 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище , за телефоном:  064-61-97318 або e-mail: chmyrivska.rada@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь