A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

ОГОЛОШЕННЯ ТЕНДЕРУ!

Дата: 19.03.2018 10:22
Кількість переглядів: 789

Фото без опису

Організація громади «Чмирівський світанок» Луганської області та Програма розвитку ООН Програма  RPP  цією об’явою запрошують постачальників комп’ютерного обладнання з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції  на поставку техніки (Робоча станція для оформлення та видачі паспортних документів, взяття біометричних даних і реєстрації місць проживання) в межах Мікропроекту  Створення Центру надання адміністративних послуг Чмирівської сільської ради (капітальний ремонт частини нежитлової будівлі, придбання обладнання та меблів), за адресою: Луганська обл. Старобільський район с. Чмирівка,  вул. Повітрянофлотська, 52А».

Постачальники повинні  мати досвід поставок обладнання  такого типу для офісів.

Тендерну Документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: вул. Запорізька,15  с. Чмирівка Старобільського району Луганської області. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 50 (п’ятидесяти  днів) з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути доставлені в запечатаному вигляді за вищенаведеною адресою з дати опублікування цього оголошення до 16.15 год. за київським часом 02 квітня   2018 року,  після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище , за телефоном:  064-61-97318 або e-mail:chmyrivska.rada@gmail.com або 050 381 44 61 -  Молошний Анатолій– координатор ОРЦГ  в Луганської  області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь