A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Діалогова платформа між представниками органів поліції, МНС, місцевого самоврядування та громадянами, що мешкають на території громади працює!

Дата: 17.01.2018 14:23
Кількість переглядів: 1047

Фото без описуСьогодні в Чмирівській громаді проходить засідання Робочої группи з безпеки, в засідання якої беруть участь представники поліції, управління надзвичайних ситуацій, депутати, керівники структурних підрозділів, спеціаліст по мобілізації громади Проекту ПРООН "Відновлення врядування та миру в охоплених конфліктом громадах України", члени робочої групи тощо. На засіданні були розглянуті важливі для громади питання.

Старший дільничний офіцер поліції сектору превенції Старобільського ВП ГУНП капітан поліції Остробородова Юлія Анатоліївна розповіла про досвід Закарпатської області в сфері взаємодії поліції та громадськості, в сфері впровадження інноваційних технологій. Заключні слова Юлії Анатоліївни: «Сучасна поліція – це відкритість і прозорість!»

Було детально розглянуто питання про облаштування відеоспостереження в селах громади, робота по якому розпочалась ще в серпні 2017 року. На засідання визначили громадські місця, де будуть установлені камери відеоспостереження.

Крім того, було розглянуто питання щодо створення Шкільної агенції з правопорушень, основним завданням якої буде залучення молоді до співпраці з працівниками поліції.

Перший заступник начальника обласного управління ГУ МНС Горохов Микола Юрійович ознайомив присутніх з ключовими моментами створення Центру громадської безпеки. Запевнив громаду в наданні підтримки в розробленні проекту по створенню сучасного Центру громадської безпеки. В цьому контексті була оприлюднена інформація щодо надзвичайних ситуацій на території району в цілому та в громаді зокрема.

Наступне засідання Робочої групи відбудеться через 2 місяці.

Нагадаємо, що Робоча група з питань безпеки при громаді створена як діалогова платформа між представниками органів поліції, МНС, місцевого самоврядування та громадянами, що мешкають на території громади; визначення проблем та можливостей щодо їх вирішення, пов’язаних з безпекою в Чмирівській громаді. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь