A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

27 грудня відбудеться тендер у межах Мікропроекту "Створення Центру надання адміністративних послуг Чмирівської сільської ради (капітальний ремонт частини нежитлової будівлі, придбання обладнання та меблів), за адресою: Луганська обл. Старобільський

Дата: 21.12.2017 15:45
Кількість переглядів: 1006

 

 

1. Організація громади «Чмирівський світанок» та Програма розвитку ООН цим оголошенням запрошують постачальників з доброю репутацією та досвідом роботи надати  запечатані цінові пропозиції для постачання комп?ютерного обладнання у межах Мікропроекту «Створення Центру надання адміністративних послуг Чмирівської сільської ради (капітальний ремонт частини нежитлової будівлі, придбання обладнання та меблів), за адресою: Луганська обл. Старобільський район с. Чмирівка,  вул. Повітрянофлотська, 52А».

2.   Постачальник повинен мати досвід постачання комп’ютерного обладнання подібного або вищого рівня якості та складності.

3. Тендерну Документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: вул. Запорізька,15  с. Чмирівка Старобільського району Луганської області. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою не пізніше ніж 08-30 27 грудня 2017 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

4. Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище , за телефоном:  064-61-97318 або e-mail: chmyrivska.rada@gmail.comФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь