A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Регіональний форум «Просування прав людини та гендерної рівності за допомогою мобілізації громад задля розширення можливостей в Україні»

Дата: 25.04.2018 10:05
Кількість переглядів: 1066

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуГолова Чмирівської громади взяв участь у Регіональному форумі «Просування прав людини та гендерної рівності за допомогою мобілізації громад задля розширення можливостей в Україні».

Нагадаємо, що в Україні відбувається 18 реформ і всі ці реформи мають єдину мету - зробити життя жінок і чоловіків, дівчат і хлопчиків справедливим, кращим. І всі ці реформи, які спрямовані на людей, не можна зробити без залучення цих людей. І в цьому процесі саме мобілізація громад дає можливість залучити представниць та представників громад і гарантувати, що голоси громади будуть почуті і враховані.

Сергій Онисимович зазначив в своєму виступі про досягнення громади в партерстві з Українським Жіночим Фондом та Жінками ООН. Був зроблений профіль громади, проаналізовани проблеми з точки зору вразливих груп, пройшло навчання з адвокації -громада повинна розуміти, як відстоювати те, що важливо її мешканцям. З'явилися групи самодопомоги, Гендерна координаційна рада, де кожна жінка має право голосу, розроблена і затверджена програма "Соціальна підтримка сімї, дітей та молоді, попередження насильства в сімї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми по Чмирівській сільський раді ОТГ на 2017 - 2021 роки"
"Ми маємо багато результати, які можна порахувати в грошах, розроблених політиках - зазначив Сергій Онисимович - Але головний результат - це люди. Люди, які вже не будуть іншими, які здатні змінювати громаду, які працюють на результат! І, я сподіваюсь, що мі ще багато проектів зможемо втілити в життя РАЗОМ!"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь