A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

17 серпня відбудеться сесія Чмирівської сільської ради

Дата: 10.08.2018 13:49
Кількість переглядів: 940

 17 серпня  2018 року  в приміщення Чмирівської сільської ради о 14-00 год. відбудеться чергова двадцять п'ята сесія Чмирівської сільської ради восьмого скликання.

 На розгляд сесії винесені питання :

  1. Про внесення змін  до  сільського  бюджету  на 2018 рік.
  2. Про затвердження Програми бюджету Чмирівської ОТГ «Покращення матеріально-технічного забезпечення, умов обслуговування клієнтів та умов праці працівників управління Державної казначейської служби України у Старобільському районі Луганської області в 2018 році.
  3. Про правила благоустрою території Чмирівської сільської ради об’єднаної територіальної громади.
  4. Про затвердження Програми відшкодування комунальному підприємству «ОБРІЙ» Чмирівської  сільської  ради Старобільського району Луганської області різниці в тарифах на  житлово-комунальні  послуги для  населення  на 2018-2020 роки
  1. Про запровадження контрактної форми роботи для керівників закладів культури комунальної форми власності Чмирівської сільської ради.
  2. Про запровадження контрактної форми роботи для керівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти Чмирівської ОТГ
  3. Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників комунальних підприємств, установ, організацій, закладів комунальної форми власності Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області.
  1. Про затвердження мережі закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти на 2018- 2019 навчальні роки.
  2. Про затвердження додаткових штатних одиниць у закладах освіти Чмирівської ОТГ.
  3. Про затвердження штатних розписів закладів освіти Чмирівської сільської ради.
  4. Про встановлення на 2018-2019 навчальний рік надбавки педагогічним працівникам за престижність праці.
  5. Про затвердження Програми розвитку фізкультури та спорту на території Чмирівської ОТГ
  6. Про прийняття у комунальну власність земельної ділянки.
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Чмирівської сільської ради по вул.. Повітрянофлотська,205 в с. Чмирівка.
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Биковій Тетяні Василівні для ведення особистого селянського господарства, що розташована за адресою вул.. Горького, б/н.
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості), яка передається у власність гр. України Орлову Василю Івановичу, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), що розташована  за адресою с. Чмирівка вул.. Комсомольська,3.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості), яка передається у власність гр. України Пінчукову Василю Григоровичу, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), що розташована  за адресою с. Чмирівка квартал Молодіжний,11.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості), яка передається у власність гр. України Пилипенко Володимиру Миколайовичу та Пилипенко Катерині Михайлівні, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), що розташована  за адресою с. Бутове  вул.. Шевченко, 56А.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості), яка передається у власність гр. України Мозго Ігорю Олександровичу, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), що розташована  за адресою с. с. Бутове  вул.. Шевченко, 48.
  13. Про проведення інвентаризації земельної ділянки яка знаходиться у постійному користуванні АТЗТ «Старобільський завод ЗБВ», що розташована в с. Бутове Старобільського району Луганської області.
  14. Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення несільськогосподарські угіддя колишнього КСП «Горизонт» на території Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області.
  15. Про вилучення земельної ділянки гр.. Зінченко Тетяни Вікторівни, що розташована в межах с. Бутове вул.. Пушкіна,40.
  16. Про вилучення земельної ділянки гр.. Мережко Тетяни Олександрівни, що розташована в межах с. Бутове.
  17. Про відмову гр.. Коробець Олегу Ігоровичу в наданні дозволу на розробку  проекту щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь