A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Нові можливості для бджолярів Чмирівської громади від Проєкту USAID.

Нові можливості для бджолярів Чмирівської громади від Проєкту USAID.

30 вересня 2021 року в приміщенні Чмирівської сільської ради відбулася зустріч місцевих бджолярів з провідним фахівцем з розвитку медового бізнесу по проєкту USAID “Економічна підтримка Східної України”  Русланом Марковим, який ініціював програму підтримки бджолярів та виробників обладнання для бджільництва на Сході України.

13:27 05.10.2021

Реконструкція КЗДО «Топольок»

Реконструкція КЗДО «Топольок»

        У Чмирівському комунальному закладі дошкільної освіти (яслах-садку) «Топольок» продовжується реалізація проєкту «Розвивально-предметна платформа шляхом реконструкції КЗДО «Топольок» з прибудовою спортивної зали, як засіб всебічного розвитку підростаючого покоління Чмирівської громади» в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України. Станом на 01 жовтня 2021 року вже виконано 70% ремонтних робіт. Завершено добудову спальних кімнат. Виконано роботи з облаштування теплої підлоги у закладі. Розпочалися роботи з внутрішнього оздоблення приміщення, підготовлено всі стіни для фарбування. Будівельні роботи з прибудови спортивної зали ще продовжуються.

15:25 30.09.2021

АТ «Укрпошта»  запрошує на роботу

АТ «Укрпошта» запрошує на роботу

АТ «Укрпошта» підвищує стандарти якості обслуговування населення та запроваждує зміни, розширює спектр послуг, що надаються, та вводить в дію проєкт «Сільське відділення».

16:39 27.09.2021

Реабілітаційне лікування застрахованих осіб  та членів їх сімей   за рахунок коштів Фонду соціального страхування України

Реабілітаційне лікування застрахованих осіб та членів їх сімей за рахунок коштів Фонду соціального страхування України

Старобільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області (далі – Старобільське відділення) інформує, що відповідно до ст. 29 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999 № 1105-ХІV для забезпечення відновлення здоров’я застраховані особи мають право на лікування в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів після перенесених захворювань і травм за рахунок коштів Фонду соціального страхування України (далі – Фонд).

21:03 22.09.2021

ДО УВАГИ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ!!!

ДО УВАГИ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ!!!

НАГАДУЄМО, що залишилося менше місяця для оновлення юридичними особами, у тому числі громадськими об'єднаннями зі статусом юридичної особи, інформації про своїх кінцевих бенефіціарних власників (далі – КБВ).

08:21 17.09.2021

Як онлайн подати документи для державної реєстрації створення громадської організації

Як онлайн подати документи для державної реєстрації створення громадської організації

Після прийняття рішення про створення громадської організації зі статусом юридичної особи, проведення установчих зборів та підготовки всіх необхідних документів постає питання реєстрації громадської організації.

08:19 17.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь