A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Як враховані пропозиції жителів Чмирівської СТГ у бюджеті на 2022 рік?

З 15 липня по 15 жовтня 2021 року Чмирівською сільською радою було оголошено збір пропозицій до бюджету громади на 2022 рік (на офіційному сайті громади - https://chmyrivska-gromada.gov.ua/ та на поштовій скринці за адресою: с.Чмирівка, вул.Повітрянофлотська, 52А). Головною вимогою було, щоб пропозиція торкалась повноважень сільської ради, чітко та конкретно сформульована (за необхідності – з указанням конкретних вулиць, будинків чи інших об’єктів нерухомості, назв установ чи організацій тощо).

15:03 22.11.2021

СБУ затримала колишнього ватажка так званого «спецпідрозділу МДБ ЛНР», який брав участь у захоплені Луганського аеропорту

Контррозвідники СБУ затримали на Луганщині колишнього бойовика так званого «МДБ ЛНР», який перебував у розшуку за участь у незаконних збройних формуваннях та посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.

10:36 22.11.2021

Зняття додаткових протиепідемічних заходів та обмежень в громаді.

Чмирівська сільська рада зняла додаткові протиепідемічні заходи та обмеження, які були введені за рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  24.10.2021 року з метою запобігання поширення коронавірусу СOVID-19 на території громади. Серед додаткових заходів був встановлений  обмежений доступ до адміністративних будівель та навчальних закладів (тільки за наявності сертифікату про вакцинацію від СOVID-19 чи негативного ПЛР-тесту проведеного не пізніше 72 годин), які відтепер скасовані.

10:06 22.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь