A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Міжнародний благодійний фонд „Український жіночий фонд” надає грантову допомогу в рамках спільної програми ООН Жінки – ПРООН «Відновлення управління та сприяння примиренню в постраждалих від кризи громадах України»,що фінансується Європейським Союзом

Дата: 05.02.2018 16:08
Кількість переглядів: 1124

 

Фото без опису«Громадський простір матері й дитини» - проект, започаткований ініціативною групою активних жінок села Вишневе Чмирівської ОТГ Старобільського району, має на меті вирішити потреби жінки в самореалізації, в розширенні жіночого простору для спілкування та інтеграції і дитячого простору для дозвілля. Кошти гранту у сумі 127000 грн на реалізацію проекту надано МБФ «Український жіночий фонд» в рамках реалізації спільної програми ПРООН-ООН Жінки «Відновлення управління та сприяння примиренню в постраждалих від кризи громадах України», що фінансується Європейським Союзом.
Переобладнання наявного приміщення площею 30 м кв, яке знаходиться у будівлі Вишневської школи і має окремий вхід дозволить облаштувати кімнату для реалізації проекту «Громадський простір матері й дитини». Завдяки створенню комфортних умов для тимчасового перебування дітей дошкільного віку, облаштування його ігровими, спортивно-розвивальними тренажерами, надасть можливість матерям залишати дітей при потребі на певний час за взаємодомовленістю по догляду за ними. У жінок, які потребують відповідної соціальної допомоги, з’являється можливість продуктивно використовувати вивільнений час для реалізації своїх потреб у спілкуванні та інтеграції. Облаштований простір для зустрічі жінок створить можливості для організації спільних обговорень нагальних проблем у вихованні дітей, отримання знань для розпізнавання та шляхів запобігання гендерного та домашнього насильства, отримання консультацій залучених спеціалістів щодо вирішення психологічних проблем, сприятиме гармонізації емоційно-психологічного стану. Прийняття спільних рішень та проведення гуртових заходів позитивно сприятиме відновленню та підвищенню у жінок відчуття самооцінки, значимості для громади, відчуття дієвої спроможності реалізовувати намічені цілі та колективні справи. 

Наразі договір підписано, перший транш у розмірі 66 500 грн на ремонт та оснащення приміщення отримано, матеріали на підході - ось і настав той день, коли пора починати ремонт! Так багато всього потрібно зробити, але з чого ж починали? Сьогодні закінчили демонтаж підлоги, дверей, збиття штукатурки на стінах... Всі в пилюці, але з натхненням на добру гуртову справу!

Вчора доставлені матеріали! Отже, рухаємось далі і бажаємо успіху нашим активним і небаюдужим однодумцям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь