A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Увага! Інформація для мешканців сіл Бутове та Піщане!

Дата: 09.02.2018 08:28
Кількість переглядів: 1185

Повідомляємо мешканців сіл Бутове та Піщане .

      10 березня 2018 року  о 12:00 у приміщенні актової зали  будівлі за адресою  провулок Шкільний, 1 в с. Бутове           Старобільського району, за заявою ФГ «ДОН», буде проведено  локальні громадські слухання на тему: "Обговорення документації  обґрунтування обсягів викидів для отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне   повітря стаціонарними джерелами», що розташовані на промислових майданчиках за адресами: с. Бутове вул.. Пушкіна, 46А –   зерновий тік, с. Бутове вул.. Садова, 1В – свинарник,  с. Бутове вул.. Садова, 1Д – свинарник  (далі – слухання).  

 

     На громадських слуханнях буде розглянуто питання щодо зміни санітарно-захисної зони навколо промислових майданчиків,   розташованих за вищеназваними адресами.

 

     Запрошуємо для участі в слуханнях мешканців вулиць Квіткова, Молодіжна та Пушкіна с. Бутове Старобільського району   Луганської області та вулиці Широка с. Піщане Старобільського району Луганської області.

 

     Встановлено строк подачі письмових пропозицій від громадян та громадських формувань до 09 березня 2018 року включно, які   необхідно подавати за електронною адресою фермерського господарства fx.don94@gmail.com або за юридичною адресою: 92742,   вул. Новобудівельна,10 с. Вишневе Старобільського району Луганської області.

     Пакет документації яка буде обговорюваться розміщенна в розділі " Громадські Слухання" за посиланням : https://gromada.org.ua/gromada/chmyrivska/informaciya-pro-otrimannya-dozvolu-dlya-oznajomlennya-z-neju-gromadskosti-08-28-16-13- 02-2018/

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь