A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

«Діємо разом за підтримки UNDP/RPP/RGR»

Дата: 28.02.2018 14:26
Кількість переглядів: 1056

Фото без опису27.02.2018 в місті Сєвєродонецьк відбувся Практикум щодо впровадження міні ініціатив з соціальної згуртованості та примиренню. Менеджерам ідей було надано консультації щодо застосування фінансових механізмів за правилами ПРООН та практичні рекомендації щодо проведення закупок та оформлення належним чином звітних документів.

Нагадаємо, що Дві ініціативи громади стали переможцями в рамках Проекту ПРООН «Відновлення врядування та примирення в охоплених конфліктом громадах України» (UNDP/RGR):

  • “Запровадження щорічного Фестивалю родинних талантів”, підготовленого Тетяною Трухіною – директором КУ «Центр культури і дозвілля»
  • “Здоровий спосіб життя - запорука майбутнього громади”, шляхом оновлення спортивної інфраструктури на базі Бутівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Чмирівської ОТГ, підготовленого активним громадським діячом Євгенієм Андрющенко.

Зі слов Тетяни Трухіної: «Ми отримали інформацію щодо підходів ПРООН: фінансових, технічних, комунікаційних та моніторингових. Наразі ми готові рухатись далі».

Зі слов Євгенія Анрющенко: «Дуже приємно було зустріти однодумців та обсудити, який вплив мають наші візити з обміну досвідом на подальший розвиток наших територій. Цікаво втілювати наші ідеї в життя».

Відзначимо, що взагалі ПРООН підтримано 21 ініціатива в Луганській області та 12 ініціатив в Донецькій області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь