A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Будівництво спортивного майданчику зі штучним покриттям вийшло на фінішну пряму

Дата: 13.06.2018 16:32
Кількість переглядів: 1260

Майже місяць мешканці села Бутове та місцева дітвора затамовуючи подих спостерігають  за  будівництвом спортивного майданчика в с. Бутове навпроти школи.   До цього ця містина, розташована в центрі села,  пусткою стояла та постійно заростала бур’янами.

Будівництво здійснювалось відповідно до бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України», на умовах співфінансування: 50 % коштів Чмирівської сільської  ради та 50 % коштів держави. Загальна вартість 1 млн. 497 тис. грн.

На майданчику передбачено будівництво такого  набору інфраструктурних елементів – футбольне поле зі штучним покриттям, з освітленням та трибунами. 

Відкриття спортивного майданчику зі штучним покриттям сприятиме більшому залученню школярів та молоді села до занять футболом, покращенню тренувального процес футбольних команд, які представлятимуть Чмирівську  громаду у чемпіонатах з футболу.

Місцевій дітворі вже не терпиться дочекатися відкриття цього футбольного поля та поганяти м’яча на такому чудовому полі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь