A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

У СВЯТКОВИЙ ДЕНЬ - ГАРНА ПОДІЯ

Дата: 25.08.2018 08:25
Кількість переглядів: 1157

Фото без опису

День Незалежності України Чмирівська об"єднана територіальна громада святкує особливо! Сьогодні у селі Бутове Чмирівської ОТГ відбулося урочисте відкриття спортивного комплексу - футбольного міні-поля. Ця подія стала можливою завдяки перемоги Чмирівської громади на обласному Конкурсі проектів. Завдяки фінансової підтримки з обласного бюджету та за кошти місцевого бюджету село Бутове відтепер має НОВИЙ, ГАРНИЙ, ЗРУЧНИЙ спортивний комплекс. 
Цю радісну для жителів громади подію підтримали своєю присутністю почесті гості свята: народний депутат України - ВІТАЛІЙ СЕМЕНОВИЧ КУРИЛО, голова Луганської обласної федерації футболу - ІГОР ШОПІН, колеги з району, спортсмени, футболісти. 
Але це ще не все...На честь такої знакової події, сьогодні 24 серпня 2018 року у Чмирівській ОТГ започатковано традицію - проведення ЩОРІЧНОГО ФУТБОЛЬНОГО ТУРНІРУ на честь ІВАНА КУЛІША - військового, місцевого жителя - активіста села Бутове, який загинув у 2014 за Незалежність України. 
У футбольному турнірі взяли участь футбольні команди сіл Чмирівської громади, села Лиман, Шпотине, Половинкине, Колмиківка. У святковій боротьбі Кубок імені ІВАНА КУЛІША виборола футбольна команда села Бутове. Саме у них перебуватиме Кубок до наступного турніру. А наступного року команди зустрінуться знову у грі. І нехай перемагає сильніший. 
Усі команди були нагороджені почесними грамотами та медалями. 
З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ! Зі святом всіх! Нехай квітне УКРАЇНА! Нехай добрими справами повниться наша громада.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь