A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

ОСІНЬ В СТАРГОРОДІ

Дата: 24.10.2018 09:06
Кількість переглядів: 889

Фото без опису

Районний мистецько-туристичний фестиваль «Осінь в Старгороді» відбувся 20 жовтня. Захід проходив за мотивами романів Ільфа і Петрова «12 стільців» та «Золоте теля».

Низка заходів розпочалася з театралізованої вистави «Вхід О. Бендера до Старгорода з боку Чмирівки». Імпровізований майданчик розгорнувся у селі Чмирівка. Глядачам продемонстрували сценку з роману «Золоте теля», де великий комбінатор завітав у гості до голови міськвиконкому та представився сином капітана Шмідта.

Наступна локація – на площі Гоголя, у сквері ЛНУ імені Тараса Шевченка біля пам’ятника Остапу Бендеру та хлопчику, що просить копійку. Тут окрім театралізованої вистави розміщувався майданчик для малювання. Біля скверу також розпочався «Парад Остапів».

На центральній площі міста розгорнулася основна локація: майстер-клас з виготовлення традиційних для Старобільщини страв «Мусік, чи готовий гусік?», організовані виставки фітокомпозицій, квітів, досягнень садоводів та виноградарів, ігровий майданчик «Ігроман- великий комбінатор», шаховий турнір «є2-є4»- сеанс одночасної гри з головним Остапом, літературні читання присвячені І. Ільфу та Є. Петрову, дві тематичні фотозони, смачна каша, узвар з бубликами, танцювальна і аеробічна руханки, фотовиставка місцевих фотографів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь