A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

ВИЗНАЧИЛИ ОПОРНИЙ ЗАКЛАД У ЧМИРІВСЬКІЙ ОТГ

Дата: 26.10.2018 10:49
Кількість переглядів: 892

Фото без опису

25 жовтня 2018 року відбувся конкурс з визначення опорного закладу загальної середньої освіти у Чмирівській ОТГ. Учасник конкурсу - Григоренко Лариса Миколаївна, директор Чмирівського навчально-виховного комплексу "Школа І ступеня-гімназія". До заходу були запрошені: директор Бутівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, в.о.директора Вишневської ЗОШ І-ІІІ ступенів, директор Чмирівської дитячої музичної школи, директор Центру культури і дозвілля, завідувачі ДНЗ "Топольок"та ДНЗ "Колосок", а також депутати, громадськість. Увазі присутніх були представлені презентації закладів загальної середньої освіти від керівника Бутівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Лозової Ірини Олександрівни та керівника Чмирівського НВК "Школа І ступеня-гімназія" Григоренко Лариси Миколаївни. Керівники освітніх установ ознайомили присутніх з особливостями організації сучасного освітнього процесу в рамках імплементації освітної реформи та прогнозування перспектив діяльності закладів в умовах НУШ, освітнього округу. По закінченню презентації освітніх установ було розпочато процедуру конкурсу.
Шляхом оцінювання критеріїв відповідності та відкритого голосування, конкурсна комісія визнала Чмирівський навчально-виховний комплекс "Школа І ступеня-гімназія" Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області переможцем у конкурсі.
Головними завданнями округу, опорного закладу та його філій є концентрація та ефективне використання наявних ресурсів, їх спрямування на задоволення освітніх потреб учнів (вихованців), створення єдиної системи виховної роботи у Чмирівській громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь