A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

ПРО ОСОБЛИВОСТІ РЕЄСТРАЦІЇ НА ПРОБНЕ ЗНО У 2019 РОЦІ

Дата: 20.12.2018 11:22
Кількість переглядів: 904

Фото без опису

КРОКИ РЕЄСТРАЦІЇ НА ПРОБНЕ ЗНО

Абітурієнти, які перед основною сесією хочуть перевірити себе, повинні зареєструватися на це оцінювання у січні, а пройде воно у два етапи вже у березні.

Пробне тестування з української мови і літератури відбудеться 16 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) — через тиждень, 23 березня, — повідомляє Донецький
регіональний центр оцінювання якості освіти.

Як зареєструватися?

Реєстрація, для мешканців Донецької та Луганської областей, триватиме — з 8 по 31 січня. Для цього треба зайти на сайт Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти ( https://prob.test.dn.ua/), знайти вкладку "Реєстрація на пробне ЗНО", заповнити на сайті реєстраційну форму, сформувати та відправити електронну заяву. Тоді учасник отримує логін та код доступу до своєї інформаційної сторінки, з якої слід роздрукувати квитанцію для оплати.

 Проведення пробного ЗНО здійснюється за рахунок коштів фізичних або юридичних осіб. Вартість одного пробного тесту у 2019 році складає 139 гривень.

Квитанцію належить оплатити впродовж семи робочих днів у будь-якому відділенні банку, щонайпізніше — до 5 лютого. Коли платіж буде зараховано, на сторінці заява змінить статус на "оплачено", що автоматично означатиме факт підтвердження реєстрації.


Якими мовами можна складати пробне тестування?

Українською, а також польською, російською, угорською, румунською, молдовською та кримськотатарською. Потребу в робочому зошиті іншою мовою треба вказати під час реєстрації. Також особам, які потребують особливих умов проходження пробного ЗНО, під час реєстрації треба підтвердити це скан-копією медичної довідки
.

 

Коли абітурієнти зможуть довідатись результати пробного ЗНО?

 Ті, що введуть свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного ЗНО» на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, довідаються результати тестування з української мови і літератури до 22 березня, з інших предметів — до 29 березня.

 

                            Донецькій регіональний центр оцінювання якості освіти


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь