A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Про проведення громадських слухань

Дата: 06.03.2019 10:21
Кількість переглядів: 834

Фото без опису

Генеральний план та план зонування с. Чмирівка Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області.

Генеральний план  та план зонування с. Чмирівка  розроблено Харківським інститутом ДП УДПІ «Укрміськбудпроект» на підставі рішення 1 сесії VIII скликання Чмирівської сільської Ради Старобільського району Луганської області від 30 грудня 2018 року за № 1/22.

Генеральний план та зонування с. Чмирівка розроблено згідно до ДБН-Б1.1-15:2012 «Склад та зміст генерального плану населеного пункту»,  ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території», ДБН Б.1.-22:2017 «Склад та зміст плану зонування території», ДБН Б.2.2-12:2018 «Планування та забудова територій», згідно екологічних, санітарно-гігієнічних та протипожежних норм.

Виконання розробки генерального плану та плану зонування  викликана змінами, які відбуються в соціально-економічній діяльності країни і пов’язані з переходом до ринкової економіки, а також відсутністю сучасної проектної документації, спрямованої на перспективний  розвиток поселення.          

Площа с. Чмирівка складає 929,2482 га. Межа села встановлена згідно матеріалів «Проекту землеустрою щодо встановлення та зміни зовнішніх меж населених пунктів с. Чмирівка, с. Запорізьке с-ще Степове Старобільського району Луганської області»  розробленого ДП «Луганський науково- дослідний та проектний інститут землеустрою» у 2008 році.

Функціональне зонування території села залишається в межах існуючого стану. Території виробничих та складських підприємств зберігаються. Село Чмирівка поділяться на три планувальних райони. Перший – центральний район відділений смугою залізної дороги від другого району вздовж вулиці Горького. Третій планувальний район розташований у лісному масиві  районі вул. Соснової,  на території колишнього плодорозсадника.

Системі зелених насаджень належить найважливіша роль у формуванні комфортного середовища.

На схемі вулично-дорожньої мережі сільського зовнішнього транспорту генерального плану визначені пішохідні зв’язки, які забезпечують пішохідну доступність від житлової забудови до центру, дитсадку, школи, клубу.    

Структура житлового будівництва на перспективу зберігається. Генеральним планом запроектоване нове будівництво садибних забудов з присадибними ділянками орієнтовною площею 0,10 га.

Фізичні та юридичні особи при здійсненні містобудівної діяльності зобов’язані керуватися генпланом та іншою затвердженою документацією. Відведення земельних ділянок  під всі види забудови здійснюється на основі містобудівної документації, згідно чинного заклнодавства.

Фото без опису

Розпорядження про проведення громадських слухань

Опис генерального плана

Склад організаційного комітету

Генеральний план Чмирівки

Генеральний план модель


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь