A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Обговорюємо тарифи на вивезення сміття!

Дата: 08.04.2019 12:40
Кількість переглядів: 720

Фото без опису              Повідомлення  про оприлюднення проекту рішення виконавчого комітету Чмирівської сільської ради «Про встановлення тарифу на послуги  вивезення твердих побутових відходів, які надає Комунальне підприємство «Обрій»  Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області

Даний проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу до нього розміщений на офіційному Веб-сайті Чмирівської сільської ради (chmyrivska-gromada.gov.ua) в розділі «Рішення виконавчого комітету»  з метою обговорення.

Проект рішення розроблено у зв’язку з організацією послуги на вивезення твердих побутових відходів, які надає  Комунальне підприємство «Обрій»  Чмирівської сільської ради вперше.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу будуть прийматись у письмовому вигляді від громадян, суб’єктів господарювання та їх об’єднань, інформаційно-дорадчих органів  протягом місяця з дня опублікування проекту рішення на поштову адресу розробника.

Розробником цього документу виступає виконавчий комітет Чмирівської сільської ради, до якого просимо надсилати пропозиції та зауваження за поштовою адресою: 92740 Луганська обл., Старобільський район,                              с. Чмирівка, вул. Повітрянофлотська, 52А, тел. 2-49-36.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь