A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

До уваги депутатів Чмирівської сільської ради про чергову сесію

Дата: 24.06.2019 13:50
Кількість переглядів: 743

Фото без опису5 липня 2019 року о 14-00 год. в приміщенні Чмирівської сільської ради відбудеться  чергова тридцять п'ята  сесія Чмирівської сільської ради восьмого скликання.

Питання які виносяться на розгляд сесії:

  1. Про внесення змін до сільського бюджету на 2019 рік.
  2. Про встановлення ставок та пільг на нерухоме   майно, відмінне від земельної ділянки на території Чмирівської  сільської ради об’єднаної територіальної громади  на 2020 рік.
  3. Про встановлення ставок та пільг земельного податку на території Чмирівської сільської ради об’єднаної територіальної громади  на 2020 рік.
  4. Про  встановлення ставок єдиного податку  на території  Чмирівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2020  рік.
  5. Про  встановлення ставок туристичного збору   на території  Чмирівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2020  рік.
  6. Про встановлення транспортного  податку на території Чмирівської сільської ради об’єднаної територіальної громади  на 2020 рік.
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Образкову Володимиру Йосиповичу для ведення особистого селянського господарства, що розташована в селі Бутове Старобільського району Луганської області.
  8. Про вилучення земельної ділянки  гр. Берегового Сергія Олександровича в межах населеного пункту с. Бутове та скасування  рішення Чмирівської сільської ради 8 скликання 15 сесії №15/22 від 27.10.2017 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення  особистого селянського господарства».
  9. Про вилучення земельної ділянки  гр. Олейникова Дениса Володимировича  в межах населеного  пункту та скасування рішення Чмирівської сільської ради 8 скликання 15 сесії №15/14 від 27.10.2017 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення  особистого селянського господарства».
  10. Про вилучення земельної ділянки  гр. Кабанова Ігоря Анатолійовича за межами населеного  пункту с. Піщане та скасування рішення Чмирівської сільської ради 8 скликання 30  сесії №30/53  від 21.12.2018 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення  особистого селянського господарства, що розташована за межами населеного пункту с. Піщане Старобільського району Луганської області».
  11. Про вилучення земельної ділянки  гр. Голуб Дмитра Віталійовича  в межах населеного  пункту  с. Бутове та скасування рішення Чмирівської сільської ради 8 скликання 13 сесії №13/12 від 13.09.2017 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення  особистого селянського господарства розташовану с. Бутове, вул.. Чернишевського, буд. 20».
  12. Про вилучення земельної ділянки  гр. Дрогіної  Любов Василівни  в межах населеного  пункту   для обслуговування житлового будинку та господарських будівель яка розташована за адресою: село Чмирівка, пров. Донецький, буд. 44.
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянам України Євстратенко Валентині Григорівні та Євстратенко Віктору Григоровичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташовану за межами населеного пункту в с. Чмирівка Старобільського району Луганської області.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянину України Арендаренко Світлані Василівні для  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), розташована за адресою: Старобільський район, село Чмирівка, вул.. Горького, буд.№95.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянину України Катьошка Катерині Андріївні  для  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), розташована за адресою: Старобільський район, село Чмирівка, вул. Новоселівка, буд.№25.
  16. Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Луганському Ігорю Олександровичу для ведення особистого селянського господарства, що розташована в межах населеного пункту с. Бутове, вул.. Шевченко, б/н Старобільського району Луганської області.
  17. Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Косолап  Сергію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства, що розташована в  межах населеного пункту с. Бутове, вул. Садова, б/н Старобільського району Луганської області.
  18. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кічерову Сергію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства, що розташована за межами населеного пункту с. Піщане Старобільського району Луганської області.
  19. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) яка надається у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель  гр.. Онишенко Сергію Олексійовичу розташовану за адресою: село Бутове, вул. Садова, б/н.
  20. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) які знаходяться  у постійному користуванні Старобільського МРУЕГГ філії  ПАТ «Луганськгаз». На території Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області.
  21. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка підлягає для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами.
  22. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка підлягає для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами.
  23. Про затвердження переліку земельних ділянок, які підлягають для продажу права оренди земельних ділянок на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянину України Лопатіній Олені Миколаївні для  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), розташована за адресою: Старобільський район, село Чмирівка, вул.. Колгоспна, буд.№59.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянину України Вербецькій Наталії Юріївні для  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), розташована за адресою: Старобільський район, село Чмирівка, вул.. Запорізька, буд.№30.
  26. Про придбання у комунальну власність об’єднаної територіальної громади Чмирівської сільської ради житлового будинку.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь