A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

До уваги депутатів Чмирівської сільської ради про чергову сесію

Дата: 19.08.2019 16:15
Кількість переглядів: 668

29 серпня 2019 року о 14-00 год. в приміщенні Чмирівської сільської ради відбудеться  чергова тридцять шоста  сесія Чмирівської сільської ради восьмого скликання.

Порядок денний сесії:

  1. Про внесення змін до сільського бюджету на 2019 рік.
  2. Про внесення змін до бюджетного регламенту Чмирівської сільської ради.
  3. Про прийняття-передачу матеріальних цінностей.
  4. Про затвердження норм витрат паливно-мастильних матеріалів.
  5. Про затвердження Положення про громадський бюджет Чмирівської сільської ради.
  6. Про  затвердження  мережі закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти на 2019-2020  навчальний  рік .
  7. Про закріплення території обслуговування за закладами освіти Чмирівської ОТГ у 2019-2020 навчальному році.
  8. Про затвердження маршруту та графіку руху шкільних автобусів на 2019-2020 навчальний рік.
  9. Про зміну найменування закладу дошкільної освіти та затвердження його Статуту в новій редакції.
  10. Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність 5 (п’яти) громадянам України  для ведення особистого селянського господарства що розташована село Піщане Старобільського району Луганської області.
  11. Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність 4 (чотирьом) громадянам України  для ведення особистого селянського господарства що розташована село Піщане Старобільського району Луганської області.
  12. Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Циганок Павлу Івановичу для ведення особистого селянського господарства що розташована село Піщане Старобільського району Луганської області.
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянину України Бобильову Валерію Петровичу для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташована за адресою: село Піщане, вул.. Молодіжна, буд.6   Старобільського району Луганської області.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянину України Лисенко Юрію Павловичу для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташована за адресою: село Чмирівка, вул.. Миру, буд.34  Старобільського району Луганської області.
  15. Про внесення змін до рішення 28-ої сесії 8 скликання за №28/10 Чмирівської сільської ради від 15.11.2018 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення в оренду земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі Бондарєву Віталію Вікторовичу розташовану в с. Бутове, вул.. Калинова, буд.38 Старобільського району Луганської області».
  16. Про продовження строку дії нормативної грошової оцінки земель села Бутове Старобільського району Луганської області.
  17. Про надання дозволу на розробку  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в  натурі (на місцевості) яка надається  у власність для ведення особистого селянського господарства гр.. Іщенко Миколі Олександровичу розташовану за адресою: село Чмирівка, пров. Донецький, б/н.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості), яка передається у власність громадянину  України  Негода Зої Йосипівні  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка),  розташована за адресою:Старобільський район, село Чмирівка, вул. Шкільна, буд.№108.
  19. Про внесення змін та доповнень до рішення 8 скликання 30 сесії  від 21грудня  №30/42  «Про надання дозволу на проведення  інвентаризації земельних масивів, розташованих в межах населеного пункту села  Вишневе на розробку  технічної документації із землеустрою  щодо інвентаризації земель».
  20. Про створення комунального підприємства «Центр первинної медико - санітарної допомоги» Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь