A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ (КОРИСТУВАЧІВ) ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК!

Дата: 16.10.2019 15:59
Кількість переглядів: 1200

Фото без опису

Відповідно до п. 2 Прикінцевих положень ЗУ «Про Державний земельний кадастр» земельні ділянки, право власності (користування) на які виникло

до 2004 р., та які не внесені до Державного реєстру земель (відсутні на Публічній кадастровій карті України), їх державна реєстрація здійснюється на підставі технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за заявою їх власників (користувачів земельних ділянок комунальної власності).

Таким чином, якщо земельним ділянкам посвідченим червоними жовтими та зеленими (до 2004 р.) державними актами не присвоєно кадастров номери, Вам необхідно звернутись до проектної землевпорядної організації т замовити технічну документацію із землеустрою, після чого земельній ділянг буде присвоєно кадастровий номер, виданий Витяг про державну реєстрації земельної ділянки і можливо буде отримати у Відділі Держгеокадастру Вита про її нормативну грошову оцінку для сплати податків та зборів.

У разі, якщо кадастрові номери земельних ділянок були визначені до 01.01.2013 р., але в Публічній кадастровій карті земельні ділянки відсуті необхідно звернутись до Центру надання адміністративних послуг та замови' внесення інформації до Державного земельного кадастру. Якщо у Відділі Старобільському районі Головного управління Держгеокадастру у Луганськ обл. буде в наявності затверджена землевпорядна документація, відомості п земельну ділянку будуть внесені на безоплатній основі.

Без отримання кадастрового номеру на земельну ділянку не можлива буде сплатити податки (орендну плату) за користування землею, і, відповідно податкові органи будуть приймати заходи реагування.

За детальною інформацією звертатись до землевпорядника сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь