A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

До уваги депутатів Чмирівської сільської ради про чергову сесію

Дата: 17.10.2019 15:33
Кількість переглядів: 739

Фото без опису29 жовтня 2019 року о 14-00 год. в приміщенні Чмирівської сільської ради відбудеться  чергова тридцять восьма  сесія Чмирівської сільської ради восьмого скликання.

Порядок денний сесії:

  1. Про внесення змін до сільського бюджету на 2019 рік.
  2. Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Мартиненко Андрію Івановичу для ведення особистого селянського господарства яка розташована село Бутове Старобільського району Луганської області.
  3. Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Зубар Олександру Олексійовичу для ведення особистого селянського господарства яка розташована село Бутове Старобільського району Луганської області.
  4. Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Зубар Олексію Олександровичу для ведення особистого селянського господарства яка розташована село Бутове Старобільського району Луганської області.
  5. Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України  Царевському Петру Федоровичу для ведення сімейного фермерського господарства, яка розташована  в межах населеного пункту село Запорізьке Старобільського району Луганської області.
  6. Про надання дозволу на розробку   проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянину України  Жукову  Олександру Васильовичу, яка розташована вулиця  Приміська  село Піщане  Старобільського району Луганської області.
  7. Про вилучення земельної ділянки  гр.. Лень Галини  Іванівни  в межах населеного пункту  вул.. Нафтовиків, б/н село Чмирівка  Старобільського району Луганської області.
  8. Про вилучення земельної ділянки  гр.. Гнатенко Миколи Миколайовича  в межах населеного пункту  село Бутове  Старобільського району Луганської області.
  9. Про вилучення земельної ділянки гр.. Мельникова Віталія Володимировича в межах населеного пункту селище Степове Старобільського району Луганської області.
  10. Про вилучення земельної ділянки (водний фонд) гр.. Живаги  Оксани Михайлівни в межах населеного пункту село Бутове Старобільського району Луганської області.
  11. Про вилучення  земельної ділянки гр.. Степаненкова Артема Васильовича в межах населеного пункту село Бутове Старобільського району Луганської області.
  12. Про внесення змін до рішення 36-ої сесії 8 скликання за №36/17 Чмирівської сільської ради від 29.08.2019 року «Про надання дозволу на розробку  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) яка надається у власність для ведення особистого селянського господарства гр.. Іщенко Миколі Олександровичу розташовану в с. Чмирівка, пров. Донецький, б/н».
  13. Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.. Величко Руслану Васильовичу яка розташована за межами населеного пункту село Чмирівка Старобільського району Луганської області.
  14. Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.. Яришеву Сергію Миколайовичу яка розташована за межами населеного пункту село Чмирівка Старобільського району Луганської області.
  15. Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.. Войтенко Наталії Григоріївні яка розташована за межами населеного пункту село Бутове Старобільського району Луганської області.
  16. Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.. Зінченко  Олександру Олександровичу яка розташована в  межах населеного пункту село Бутове Старобільського району Луганської області.
  17. Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.. Козінченко Олександру Володимировичу  яка розташована в межах населеного пункту село Чмирівка Старобільського району Луганської області.
  18. Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Степаненкову Артему Васильовичу яка розташована за межами населеного пункту село Чмирівка Старобільського району Луганської області.
  19. Про надання  згоди на отримання  у комунальну власність земельну ділянку в с. Чмирівка, вул.. Колгоспна,48».
  20. Про внесення змін до переліку адміністративних послуг, які надаються Центром надання адміністративних послуг виконавчого  комітету Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області .
  21. Про затвердження норм витрат паливно-мастильних матеріалів на роботу генератора по Чмирівській сільській раді.
  22. Про прийняття на баланс матеріальних цінностей від ГО «Чмирівський світанок».
  23. Про підвищення вартості харчування учнів.
  24. Про доцільність проведення виборів старост в Чмирівській ОТГ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь