A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

До уваги власників біометричних документів!

Дата: 11.11.2019 13:28
Кількість переглядів: 5559

Фото без опису

Друзі, бажаєте дізнатися більше про #Витяг_з_Реєстру *?)
Мабуть так, тому що ваші звернення свідчать – для багатьох цей документ і його призначення залишається такою собі «terra incognita». Тож спробуємо розібратися і розставити крапки над «і» у цьому питанні.
? ЩО таке «витяг з Реєстру»?
Насправді, повна назва документа – «Довідка про внесення відомостей до Єдиного державного демографічного реєстру» (ЄДДР) і має затверджену форму (див. додаток у документі за лінком ???? http://bit.ly/2Khip8G ) Така довідка містить інформацію про внесені до Реєстру персональні дані особи та видані на її ім’я біометричні документи.
? ЧОМУ витяг не видається разом з ID-карткою?
ID-картка – це повноцінний та самодостатній паспортний документ, і жодних додатків до нього законодавством не передбачено.
На ID-картці візуально читається вся основна інформація про особу (ПІБ, фото, дата і місце народження, ІПН та ін.), а додаткова, яка протягом життя може змінюватись, міститься на чіпі (наприклад, про зареєстроване місце проживання). Більше про ID-картку тут ???? http://bit.ly/2PqZcn7
? ЯК отримати витяг?
Витяг із Реєстру видається БЕЗКОШТОВНО власнику біометричного паспорта за його особистою заявою у будь-якому підрозділі Міграційної служби, незалежно від зареєстрованого місця проживання.
? ЧИ ПІДТВЕРДЖУЄ витяг місце реєстрації?
Ні. Документом, який підтверджує зареєстроване місце проживання особи, є довідка про реєстрацію місця проживання особи встановленого зразка (так звана форма 13) – такий порядок передбачений законодавством ????http://bit.ly/2YxmBdL Така довідка видається у день звернення органом реєстрації або іншим уповноваженим органом місцевої влади чи посадовою особою (наприклад, сільським головою).
Для зручності цю інформацію ми виклали для вас у табличці-підказці ???? Сподіваємось, вона стане вам у нагоді) Вдалого усім дня!
_________
??*УВАГА! У цьому пості «Реєстр» використовується виключно у значенні «Єдиний державний демографічний реєстр (ЄДДР)»

Maxim Sokolyuk МВС України #ДМС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь