A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Оголошено конкурс на посаду директора КНП "Центр надання медико-санітарно допомоги" Чмирівської ОТГ

Дата: 20.01.2020 16:16
Кількість переглядів: 1077

Фото без описуОголошується проведення конкурсу на заміщення вакантної посади  директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області.

Правові підстави проведення конкурсу: конкурс проводиться відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 р. № 1094 (далі - Порядок), рішення сільської  ради від 11.01.202041/3 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області», розпорядження сільського голови від 20.01.2020 року № 11-к «Про проведення конкурсу на заняття посади керівника комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області».

Назва підприємства: комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області (скорочена назва КНП «ЦПМСД»).

Юридичне та фактичне місцезнаходження92740, Луганська область, Старобільський район, с. Чмирівка, вулиця Запорізька, будинок, 11/1.

Основні напрямки діяльності підприємства: надання первинної та інших видів медичної допомоги та здійснення управління медичним обслуговуванням населення, а також вжиття заходів з профілактики захворювань населення та підтримки громадського здоров’я. 

Статут комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області затверджено рішенням сільської ради від 29 серпня   2019   № 36/22.

(ознайомитися із Статутом можна за посиланням:

https://rada.info/upload/users_files/04337587/710aea0e246d6f3b02c48abd58e29de9.doc

Структура підприємства:

Адміністративно-управлінський відділ.

Лікувально-профілактичні підрозділи.

Чмирівська сільська лікарська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини

Бутівська сільська лікарська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини….

Вишневський фельдшерський пункт.

Кошторисні призначення: Кошторисні призначення для фінансового забезпечення діяльності підприємства на 2020 рік буде визначено після укладення договору з Національною службою охорони здоров'я України. Кошти з сільського бюджету на поточні видатки у 2020 році складають              941 160 грн.

Вимоги до претендентів:

Повна вища освіта (магістр, спеціаліст) за напрямком підготовки “Медицина”, вища кваліфікаційна категорія за лікарською спеціальністю та за фахом “Організація управління охороною здоров’я”. Стаж роботи за фахом не менше 5 років, володіння державною мовою.

Умови оплати праці керівника закладу:

Умови оплати праці визначаються відповідно до контракту з керівником комунального Підприємства охорони здоров'я та не можуть бути меншими, ніж передбачено законодавством.  Типова форма контракту затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 р. №792. За рішенням органу управління можуть встановлюватися надбавки та доплати відповідно до вимог чинного законодавства України.

Документи для участі у конкурсі приймаються з 21 січня 2020 року по 04 лютого 2020 року включно за адресою: 92740, Луганська область, Старобільський район, с. Чмирівка, вулиця Повітрянофлотська,52А.

Телефон та адреса електронної пошти для довідок: (06461) 24936,                  e-mailChmyrivska.rada@ gmail.com

Для участі у конкурсі особа подає особисто або надсилає поштою конкурсній комісії у визначений в оголошенні строк  документи :

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1;

3) резюме у довільній формі;

4) автобіографію;

5) копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;

6) згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 2;

7) конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі;

8) довідку МВС про відсутність судимості;

9) медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ;

10) попередження стосовно встановлених Законом України «Про запобігання корупції» вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3;

11) заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із додатком 4;

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Додатки до Порядку проведення конкурсу на заняття посади керівника комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області можна скачати за посиланням:

https://rada.info/upload/users_files/04337587/4e92f89a7e6eab32b162d25234e3e503.doc

Дата і місце проведення конкурсу:

Інформацію про дату проведення конкурсу буде оприлюднено на сайті сільської ради та повідомлено претендентів додатково.

Місце проведення конкурсу за адресою: 92740, Луганська область, Старобільський район, с. Чмирівка, вулиця Повітрянофлотська,52А, зал засідань засідань Чмирівської сільської ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь