A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Звернення сільського голови Войтенка Сергія до мешканців Чмирівської громади

Дата: 16.03.2020 15:16
Кількість переглядів: 2742

Фото без описуШановні мешканці Чмирівської громади!

На сьогоднішній день основним питанням для усіх нас є протидія коронавірусу. Ми всі з вами спостерігаємо за ситуацією, що склалася з поширенням небезпечного коронавірусу в Європі та маємо зробити всі необхідні превентивні заходи, щоб унеможливити або мінімізувати можливість потрапляння хвороби в Україну, зокрема на Луганщину.

Як показує світова практика, на ранніх стадіях розповсюдження хвороби необхідно діяти рішуче. Ми вже бачимо, що країни, які діють на випередження, та вжили заходи, що на той момент здавались непопулярними - відчутно зменшили кількість смертей.

Рішенням Кабміну 12 березня вперше в історії на всій території Україні ввели карантин, яким запроваджено обмежувальні заходи, а саме :

  • закриття навчальних закладів на три тижні на карантин;
  • обмеження масових зібрань, зокрема спортивних і культурних;
  • закриття кордонів.

Також рекомендовано скасувати проведення особистого прийому громадян, наради чи засідання, за винятком виключних випадків, максимально переводити в режим телефонних консультацій чи відеоконференцій.


           Звертаюся до вас з закликом усвідомити серйозність ситуації та з розумінням поставитися до неї, адже кожен з нас на своєму місці має вжити всіх заходів для того, щоб зберегти своє здоров’я та здоров’я своїх близьких. На мою думку, на сьогодні не може бути надмірних заходів безпеки.  Ціна бездіяльності може виявитись надто високою. Тому прошу всіх громадян без особливої потреби не виходити зі своїх домівок. Якщо ви хочете звернутися до керівництва та спеціалістів виконавчого комітету Чмирівської сільської ради, то це можна зробити у телефонному режимі або листом на електронну пошту.  

 

З соціальних питань можна звертатися за телефонами : +380990899501, +380995696939 або писати на електронну пошту - viddilsoc@gmail.com

З адміністративних питань звертатися за телефоном : +380990899519 або писати на електронну пошту - cnap.cmyrivska.gromada@gmail.com

 

Телефон сільського голови 0646124936,  e-mailChmyrivska.rada@ gmail.com

Памятайте ! Прості речі рятують життя !

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь