A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

УВАГА! АКЦІЯ "ДОПОМОЖИ СВОЇЙ РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ".

Дата: 09.04.2020 08:27
Кількість переглядів: 1259

Фото без описуУВАГА! АКЦІЯ «ДОПОМОЖИ СВОЇЙ РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ».  Чмирівська сільська рада на прохання Старобільського районного територіального медичного об’єднання оголошує  акцію «ДОПОМОЖИ СВОЇЙ РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ» в період з 08.04.2020 року по 10.04.2020 року .

Метою акції є збір продуктів харчування, а особливо овочів ( картопля, капуста, морква, буряк, цибуля) та томату, які будуть передані до харчоблоку лікарні та використовуватимуться для харчування хворих, що перебувають на стаціонарному лікуванні. Звертаємося до мешканців сіл Чмирівської об’єднаної територіальної громади з закликом  долучатися до акції.  В цей важливий час, коли ми всі перебуваємо в умовах карантину,  дуже важливо підтримати хворих в лікарнях, особливо з віддалених населених пунктів до яких не мають можливості приїхати родичі, бо не дай Бог опинитися на їхньому місці. Гуртуймося та беремо участь у акції по своїм  можливостям.

Порядок проведення акції: овочі можна самостійно  привезти до приміщення Чмирівської сільської ради, а на території старостинських округів до приміщень старостатів. Також депутатами сільської ради  по виборчим округам буде організовано  збір  по вулицям. З метою обмеження контактів пропонується виставляти свої овочеві набори, в обумовлений з депутатом час, за свої двори, а автомобілем сільської ради буде здійснено їх збір та передача до лікарні.

Контактні телефони для запитань: +380990899519 ( ЦНАП с. Чмирівка)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь