A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Про результати благодійної акції "ДОПОМОЖИ СВОЇЙ РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ"

Дата: 10.04.2020 13:02
Кількість переглядів: 1079

Фото без описуВ Чмирівській громаді завершено благодійну акцію «ДОПОМОЖИ СВОЇЙ РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ», яка проходила в період з 08.04.2020 року по 10.04.2020 року.

Другий етап медреформи, як і планувалося розпочався 1 квітня, попри всі перестороги, пов’язані з надзвичайною ситуацією. Через це, в перехідний період,  Старобільська лікарня опинилася в ситуації, коли коштів на харчування стаціонарних хворих не вистачає. Ось вони і звернулися за допомогою до Чмирівської громади.

У рамках цієї акції було зібрано та  передано до харчоблоку КНП «Старобільське районне територіальне медичне об’єднання» продукти для харчування хворих, які перебувають на стаціонарному лікуванні.

Загалом благодійність – це людська риса, що належить до найбільших проявів гуманності, це специфічний стан душі людини, котрий є близьким до самопожертви. Чмирівська громада ще раз довела, що вона згуртована та готова прийти на допомогу тим, хто цього потребує.

До оголошеної акції активно долучилися мешканці сіл сільської об’єднаної територіальної громади, депутати сільської ради, працівники комунальних установ, приватні підприємці та власники магазинів, фермери Чмирівської ОТГ. Особливо хочеться відзначити активність нашої громадської організації «Чмирівський Ветеранський Оберіг» на чолі з її керівником  Войтенко Лідією  Іванівною, яка до того ж є депутатом сільської ради. Учасниками ветеранської організації є люди поважного віку, які й самі часто потребують матеріальної підтримки, але вони охоче поділилися продуктами, вирощеними на власних огородах, власною працею.

Дякуємо всім небайдужим! Добро завжди повертається до нас сторицею.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь