A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів

Дата: 13.04.2020 14:49
Кількість переглядів: 500

Фото без описуВідповідно до Податкового кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 № 308, відділ фінансово-економічного розвитку обліку та звітності повідомляє про оприлюднення проектів рішення Чмирівської сільської ради : «Про встановлення ставок єдиного податку на території Чмирівської сільської ради на 2021 рік», «Про встановлення туристичного збору на території Чмирівської сільської ради на 2021 рік», «Про встановлення ставки транспортного податку на території Чмирівської сільської ради на 2021 рік».

1. Проекти регуляторних актів розроблено з метою наповнення дохідної частини сільського бюджету у 2021 році, приведення до норм чинного законодавства нормативно-правових актів сільської ради в частині встановлення місцевих податків і зборів.

 

2. Проекти разом з відповідними аналізами регуляторного впливу оприлюднюється у мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Чмирівської сільської ради https://chmyrivska-gromada.gov.ua/.

3. З текстом проектів та аналізами регуляторного впливу можна також ознайомитися у відділі фінансово-економічного розвитку, обліку та звітності, що знаходиться у приміщенні сільської ради (с.Чмирівка, вул.Повітрянофлотська, 52А).

4. Зауваження та пропозиції приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акту по 13 травня 2020 року.

5. Зауваження та пропозиції приймаються у письмовій формі і подаються до відділу фінансово-економічного розвитку, обліку та звітності.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь