A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Звернення Голови Чмирівської сільської ради Сергія ВОЙТЕНКА

Дата: 06.05.2020 12:58
Кількість переглядів: 2306

 

Звернення Голови Чмирівської сільської ради

Сергія ВОЙТЕНКА

з нагоди 75-ї річниці з Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Дня пам’яті та примирення

 

Шановні ветерани! Дорогі земляки!

75 років відділяють нас від історичного травня 45-го, коли закінчилася одна з найжорстокіших воєн в історії людства, яка забрала мільйони життів, знищила сотні тисяч сіл і міст, понівечила землю. 75 років - важливий для віх нас час. Він даний нам для того, щоб ще раз осмислити уроки історії і відрізнити миттєве від вічного.

Разом з радістю великого торжества Перемоги, ми розділяємо і гіркий полин втрати, адже за роки війни Україна заплатила мільйонами життів своїх синів і дочок. Вічна слава всім, хто поліг смертю хоробрих на фронтах, у партизанських загонах та підпіллі, у гітлерівських катівнях і таборах смерті, пішов із життя від ран, хвороб, голоду і негараздів.

У пам’яті кожного з нас назавжди залишиться урок честі і мужності ветеранів святої Перемоги! Саме тому, цього року, у Чмирівській громаді ми проводимо акцію «Героїчне минуле - твоя перепустка у майбутнє». Ми створюємо літопис подій, у яких брали участь наші батьки, діди та прадіди. Долучайтеся до акції, розповідайте про своїх героїчних предків для увіковічення їх подвигу в серцях майбутніх поколінь. Низько схиляємо голови і віддаємо шану кожному героєві, що в час воєнного лихоліття боровся за визволення рідної землі від фашистських загарбників!

Дорогі ветерани!  Прийміть сердечні вітання та подяку за ваш великий подвиг на фронті і в повоєнне життя. За те, що дві третини століття на нашій землі народжуються діти, ми живемо у вільній країні. Ви захищали Батьківщину, рідних, наше майбутнє і по праву називаєтесь Переможцями!

Від імені всіх мешканців Чмирівської громади, депутатського корпусу та від себе особисто бажаю головного - здоров'я і сил. Щоб поруч завжди були близькі, родинне тепло, щоб тішили онуки та правнуки, щоб ваше серце було за них спокійне! Нехай на нашій благословенній землі панують мир, спокій та злагода!

З Днем Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь