A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Шанс для сільських жінок започаткувати або розвивати власний бізнес.

Дата: 23.06.2020 13:44
Кількість переглядів: 915

Фото без описуЖінкам із сільських районів Луганщини та Донеччини випав шанс для навчання бізнес-навичкам та отримання грантової допомоги  для започаткування, розвитку власного бізнесу або власної самозайнятості.

Все це можливо завдяки Проекту, який реалізується  ГО «Агенція регіонального розвитку Східного Донбасу» за сприяння Проекту USAID «Економічна підтримка Східної Європи».

До проекту запрошують жінок, які готові навчатися і заснувати свій бізнес, щоб мати постійний дохід. Після відбору учасниці пройдуть навчання на тренінгах, отримають менторів, які допоможуть розробити стратегію розвитку справи. Також організатори запланували чотири навчальні тури – до Дніпропетровської і Львівської областей, щоб показати учасницям успішні приклади бізнесу у селах.

Закликаємо мешканок Чмирівської громади скористатися цим шансом та прийняти участь у Проекті.

Подача анкети – за посиланням  https://forms.gle/GeKw7oAmzBVnApeR6.

Останній строк подачі анкети: для підприємниць - 25 червня 2020 р.  ( подовжено до 01.07.2020 ); для самозайнятих жінок - 25 жовтня 2020 р

Чмирівська сільська рада в свою чергу надасть консультації по заповненню анкети для реєстрації у проекті та за потреби допоможе це зробити за допомогою технічних засобів сільської ради.

За допомогою звертайтеся до секретаря ради Протопопової Олени Анатоліївни або заступника сільського голови Яришева Сергія Миколайовича.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь