A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Чмирівська громада прийме участь у новому проєкті.

Дата: 23.06.2020 16:09
Кількість переглядів: 528

Фото без опису Поліпшення послуг у сфері охорони здоров’я та соціального захисту  шляхом розвитку потенціалу  власних комунальних закладів – ось про що мріє Чмирівка громада приймаючи участь у новому проекті, куди були відібрані як потенційні партнери. Це проект під назвою «Спеціальна програма підтримка Східної України», що реалізується GIZ  на замовлення Уряду Німеччини.

22 червня 2020 року відбулася зустріч представників Проєкту та керівництва Чмирівської сільської громади  в режимі онлайн-конференції. У спілкуванні взяли участь директорка Проєкту Лєна Флітта, голова Компоненту Михайло Гамалій та радники Артем Реблян, Олександра Гончарова, Андрій Яндюк.  Під час зустрічі  було презентовано проект та короткий  огляд напрямків можливої співпраці.

Проєкт має на меті зробити надання медичних та соціальних послуг дієвішим, ефективнішим та економічно вигіднішим. Для цього проєкт зосереджується на перебудові структури, модернізації, розвитку потенціалу, кращому обладнанні, та відновленні інфраструктури із залученням громадянського суспільства та місцевих адміністрацій.

Всі учасники онлайн-конференції висловили свої сподівання на плідну співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь