A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

До уваги депутатів Чмирівської сільської ради

Дата: 21.08.2020 14:15
Кількість переглядів: 593

Фото без опису2 вересня  2020 року о 14-00 год. в приміщенні Чмирівської сільської ради відбудеться  чергова сорок сьомого сесія Чмирівської сільської ради восьмого скликання.

Порядок денний сесії:

  1. Про внесення змін до сільського бюджету на 2020 рік.
  2. Про зміну назви Опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів «Чмирівський ліцей» та затвердження його Статуту в новій редакції
  3. Про зміну назви Вишневської філії Чмирівського ліцею та затвердження її Положення в новій редакції
  4. Про зміну назви Бутівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та затвердження її Статуту в новій редакції
  5. Про зміну назви Вишневського КДНЗ (дитячого садка) «Вишенька» та затвердження його Статуту в новій редакції
  6. Про затвердження маршруту та графіка руху шкільних автобусів на 2020-2021 навчальний рік.
  7. Про затвердження  мережі закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти на 2020-2021  навчальний  рік.
  8. Про закріплення територій обслуговування за закладами освіти Чмирівської сільської ради у 2020-2021 навчальному році.
  9.  Про прийняття – передачу незавершеного будівництва.
  10. Про вилучення земельної ділянки гр. Хворостян Тетяни Кузьмівни для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в селі Піщане,вул. Широка, б/н Старобільського району Луганської області.
  11. Про прийняття у комунальну власність земельної ділянки.
  12. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України  Коверзі Тетяні Михайлівні для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в межах населеного пункту  с. Бутове Старобільського району Луганської області.
  13. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України  Семенцовій Наталії Сергіївні для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в межах населеного пункту с. Піщане Старобільського району Луганської області.
  14. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  громадянину України Хворостян Ярославу Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства, що розташована за межами населеного пункту село Запорізьке Старобільського району Луганської област
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянину України Черниченко Ігору Петровичу, для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) розташована за адресою: пров. Сосновий, буд.38 «А» село Чмирівка Старобільського району.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянину України Дементьєву Миколі  Петровичу, для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) розташована за адресою: вул. Шевченко, буд.86 село Бутове Старобільського району.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянину України Дунаєву Віктору Олексійовичу, для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) розташована за адресою: вул. 8 Березня , буд.53 село Чмирівка Старобільського району.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянці України Черниченко Наталії Петрівні, для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) розташована за адресою: вул. Сінна , буд.73 село Чмирівка Старобільського району.
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення 3-х земельних ділянок та передачу їх у власність 3(трьом ) громадянам України для ведення особистого селянського господарства.
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання дозволу на укладання договору оренди громадянину Царевському Володимиру Петровичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  21. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  громадянину України Решетняк Євгенію Геннадійовичу для ведення особистого селянського господарства, що розташована в межах населеного пункту села Чмирівка вул.. Соснова, б/н Старобільського району Луганської області.
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення 2-х земельних ділянок та передачу їх у власність 2(двом) громадянам України для ведення особистого селянського господарства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь