A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

18 грудня в Чмирівській сільській раді відбулась робоча зустріч з представниками ПРООН щодо формальної передачі Стратегії розвитку громади.

Дата: 20.12.2017 16:32
Кількість переглядів: 945

Фото без описуПротягом серпня- грудня 2017 року у рамках завдання «Розроблення стратегій місцевого соціально-економічного розвитку, планів організаційного розвитку органів управління, а також надання навчально-консультаційного  супроводу процесу планування організаційного розвитку в 7 об’єднаних територіальних громадах (ОТГ) Луганської та Донецької областей» за участі та сприяння Програми з відновлення та побудови миру ПРООН було розроблено стратегію соціально-економічного розвитку Чмирівської об’єднаної территоріальної громади.

Це була спільна робота, що відбувалася в інклюзивний спосіб, із залученням до участі громадськості, органів влади, а також експертів –(як незалежних, так і представників організацій-субконтрактерів), та, зокрема, із врахуванням попередніх напрацювань громади. Робота відбувалася відповідно до діючого Меморандуму про взаєморозуміння між Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй та Чмирівською ОТГ.

Наразі триває обговорення Стратегії в громаді. Заплановано організацію громадських слухань щодо включення конкретних проектів розвитку сіл громади.

Після доопрацювання та внесення всіх пропозицій документ буде затверджено на пленарному засіданні.

Але, оскільки Стратегія - це путівник, за яким буде поступово розвиватися громада, він буде уточнюватися та доопрацьовуватися.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь