A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Луганщина у вогні.

Дата: 02.10.2020 09:48
Кількість переглядів: 891

Відчули страшну силу вогню на собі й мешканці Чмирівської громади. Так , 30.09.2020року, у селі Оріхове сталося загоряння сухої трави внаслідок недбалого поводження з вогнем людини, що призвело до масштабної пожежі. У результаті вигоріли лісові масиви, пасовища, покинуті житлові будинки. Завдяки діям згідно плану, розробленого Чмирівською с/р на час пожежонебезпечного періоду, було повідомлено МНС та сільгоспгосподарства які задіяні по плану дій. Свою допомогу в гасінні пожежі надали співробітники Біловодської ДСНС, ФГ «Дон», ФГ «Лотос» і мешканці села.

    01.10.2020 року сталося займання в районі підсобного господарства ТОВ «Старобільський елеватор» між селами Чмирівка та Запорізьке. Через сильні пориви вітру вогонь швидко поширився та охопив значну територію лісгоспу. Завдяки злагодженим діям керівництва Чмирівської ОТГ, яке першим прибуло на місце пожежі,  співробітників ДСНС , КП «Обрій» Чмирівської сільської ради, сільгоспвиробників: Царевський В.П., Тищенко С.В., Курило Є.А., Ткаченко О.Д., Девізоров С.В., Беда І.М., Безпалий В.Д., Цукур С.П., Молоток М.І., Коба С.В. та небайдужих мешканців сіл Запорізьке, Чмирівка, вдалося не допустити  загоряння житлових будинків та локалізувати пожежу.

  Вкотре звертаємося до мешканців громади з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки в умовах природного довкілля, не спалювати суху траву, залишки рослинності та побутове сміття, не провокувати таким чином виникнення пожеж, котрі можуть завдати чимало шкоди людям та довкіллю. Шануйте себе, ближніх та бережіть своє здоров’я!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь