A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

До уваги депутатів та спеціалістів Чмирівської сільської ради. Відбудеться семінар щодо подачі щорічної декларації.

Дата: 05.02.2021 14:41
Кількість переглядів: 1252

Фото без опису 11 лютого 2021 року    Луганський регіональний офіс Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe організовує онлайн - семінар на тему: «Особливості заповнення та подачі щорічної декларації особами уповноваженими на виконання функцій місцевого самоврядування".

Розглядатимуться питання, які стосуються: алгоритму подачі щорічної декларації особами уповноваженими на виконання функцій місцевого самоврядування за 2020 рік; особливостей заповнення окремих розділів щорічної декларації, та інші. 

До участі запрошуються  спеціалісти та депутати сільських, селищних, міських територіальних громад Луганської області.  Консультація розпочнеться 11 лютого 2021 року о 14-00, за допомогою  Microsoft Teams. Просимо учасників підключитися за 10 хвилин до початку консультації.

Депутатів та спеціалістів місцевих рад, які будуть брати участь у консультації, просимо надати до кінця робочого дня 09.02.2021 року у електронному повідомлені, на адресу igor.prykhodko@giz.de  наступну інформацію:

- назва територіальної громади;

- ПІБ та посада особи, яка прийме участь у консультації;

- контактний номер мобільного телефону учасника;

- контактна електронна адреса (зазначайте ту електронну адресу з якої Ви будете робити підключення).

У разі виникнення питань, просимо Вас зателефонувати за номером телефону +380673463051 або +380502818906  (Приходько Ігор Володимирович, радник з питань децентралізації та місцевого самоврядування.

Разом з тим повідомляємо, що депутати Чмирівської сільської ради, які не мають технічних можливостей для підключення, але бажають прийняти участь у семінарі, можуть прибути до сільської ради де буде здійснено підключення за допомогою мультимедійних засобів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь