A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Старобільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області інформує про проведення перерахунку страхових виплат з 01 березня 2021 року

Дата: 14.04.2021 16:04
Кількість переглядів: 829

Постановою Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 № 239 «Про перерахування розміру щомісячних страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, та особам, які мають право на страхові виплати у разі смерті потерпілого» затверджено коефіцієнт перерахування сум щомісячних  страхових виплат з 1 березня 2021 року у розмірі 1,11.

   З метою виконання частини другої статті 37 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» Старобільським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області проведено в березні 2021 року перерахування сум щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві в кількості 2386 осіб та особам, які мають право на щомісячні страхові виплати у разі смерті потерпілого в кількості 105 осіб.

   Зростання страхових виплат становить 11% та  середній розмір виплати для потерпілих на виробництві становить 3544,85грн. (до перерахунку 3193,56 грн.), для членів їх сімей – 3272,65грн. (до перерахунку 2948,34грн.)

Максимальний розмір  щомісячної страхової виплати після проведеного перерахування не повинен перевищувати 10 розмірів прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб на дату проведення перерахування, а саме 22700 грн. Раніше визначений розмір щомісячної страхової виплати зменшенню не підлягає.

Збільшення залежить від суми щомісячної страхової виплати, що потерпілий або член його сім’ї отримував до перерахунку. У зв’язку з проведеним перерахунком щомісячні витрати Старобільського відділення управління збільшились на 872,24тис. грн.

Виплата перерахованих сум  щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх сімей проведена у квітні поточного року.

 

Заступник начальник відділення – начальник відділу страхових виплат та матеріального забезпечення                  Ірина МОРОЗОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь