A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Представники координатора проектів ОБСЄ в Україні налагоджують співпрацю із Чмирівською сільською територіальною громадою

Дата: 13.05.2021 16:10
Кількість переглядів: 1083

 

 

 

З метою налагодження співпраці в напрямку протидії торгівлі людьми у Чмирівській сільській територіальній громаді відбулась он-лайн зустріч з експертом-консультантом проекту «Поширення національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми» Тридубом Ігорем.

Торгівля людьми - це тяжкий кримінальний злочин, є грубим порушенням прав людини та в своїй суті несе загрозу національній безпеці країни. Ця проблема залишається однією з найгостріших в Україні у зв’язку із складною економічною ситуацією, збройним конфліктом на сході України та запровадження карантинних заходів через COVID-19.

Більшість громадян навіть не підозрюють, що постраждали від торгівлі людьми, тому не звертаються по допомогу, а інколи просто не знають куди звертатися.

Крім налагодження співпраці з Чмирівською сільською ТГ експерт ОБСЄ мав на меті сприяти посиленню координації діяльності структур, які здійснюють заходи  з протидії торгівлі людьми, надання рекомендацій щодо ефективної та якісної допомоги можливим постраждалим від торгівлі людьми, консультувати з розробки та проведенні заходів з попередження торгівлі людьми для населення громади.

Участь в робочій групі прийняли: сільський голова, начальник Центру надання адміністративних послуг, начальник відділу соціального захисту, праці та охорони здоров’я, директор Центру надання соціальних послуг, фахівці із соціальної роботи, старости.


У подальшому планується продовжити співпрацю між ОБСЄ та Чмирівської сільської територіальної громади в напрямку протидії торгівлі людьми.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь