A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Підписано Меморандум між Чмирівською громадою та ЮНІСЕФ

Дата: 18.06.2021 10:41
Кількість переглядів: 1366

Фото без опису17 липня 2021 року підписано Меморандум між Чмирівською громадою  та #Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ)  про співпрацю  у рамках проекту #СПІЛЬНО, який фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW).  Метою проекту є покращення системи надання соціальних послуг в громаді.

Протягом наступних двох років ЮНІСЕФ вчитиме громаду  оцінювати потреби мешканців у соціальних послугах та відповідно формувати перелік послуг у громаді, планувати бюджет надання послуг та розраховувати необхідну кількість спеціалістів, тренуватиме соціальних працівників та оновить центри соціальних послуг відповідно до міжнародних стандартів. Проект також включає компоненти із розвитку дошкільної та шкільної інклюзивної освіти, молодіжної участі та покращення доступу до чистої питної води і гігієни. 

«Соціальні послуги і соціальний захист – стали для нас чи не найважливішими делегованими повноваженнями. Тому  Проєкт сприятиме успішному проведенню соціальної реформи зокрема в Чмирівській громаді. Ми дуже раді тому, що були відібрані до нього. Вже працювали в першій його фазі і маємо гарні результати, а ще більше гарних вражень від співпраці з фаховими спеціалістами в соціальній сфері», - зазначив Чмирівський сільський голова Сергій Яришев.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь