A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Укрпошта інформує

Дата: 15.07.2021 16:27
Кількість переглядів: 947

Фото без описуЗ метою якісного надання послуг поштового зв’язку Луганська дирекція АТ «Укрпошта» звертається з проханням до мешканців сільських населених пунктів, щодо приведення у відповідність та візуалізації на дворах чи будинках присвоєних поштових адрес. А саме, необхідно зазначити вулиці та номери будинків.

Також, згідно ст. 23 Закону України «Про поштовий зв'язок» зазначаємо, що доставка простих листів, поштових карток, рахунків, періодичних друкованих видань та повідомлень про надходження реєстрованих поштових відправлень здійснюється до абонентських поштових скриньок адресатів. Придбання, установка і утримання в належному стані поштових скриньок здійснюється власниками житлових будинків.

Але, ставлячись з розумінням, що придбання спеціальних поштових скриньок вимагає вкладення коштів, для забезпечення місця для вкладення пошти адресатам, пропонуємо:

  • фарбою чи крейдою написати назви вулиць та номери будинків;
  • замість поштової скриньки прибити до паркану в горизонтальному положенні обрізану пластикову пляшку з будьякого напою.

Проведення цих найпростіших заходів дозволить працівникам відділень поштового зв’язку АТ «Укрпошта» якісно надавати послуги населенню.

З повагою,

Директор

Луганської дирекції АТ "Укрпошта"                                                 І.В.Моісеєва


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь