A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Дата: 30.08.2021 14:33
Кількість переглядів: 1256

Шановні споживачі послуг централізованого водопостачання у селах Чмирівської громади: Вишневе, Оріхове, Новоомелькове, Веселе, Бондареве, Петрівське, Садки, Роздольне !

Чмирівська сільська рада  занепокоєна збільшенням  боргів населенням  за послуги централізованого водопостачання, які надає  КП «Обрій» - (борги  56,6 тис.грн)  і КП «Берегиня» - (борги 126,0 тис.грн). Відсутність таких коштів значно впливає на якість і безперебійність роботи систем водопостачання у наших селах. Своєчасна оплата споживачами за отримані послуги є майже єдиним джерелом надходження  коштів для обслуговування систем водопостачання та виконання заходів по підготовці  об’єктів водопостачання до осінньо-зимового періоду, саме від цього залежить надійність роботи  водопостачання, своєчасність ліквідації аварій на мережах, заміна насосно-силового обладнання.

Шляхи примусової оплати за  спожиті послуги згідно законодавства України:

  • Стягнення заборгованості по рішенню суду;
  • Автоматизований арешт коштів боржників за житлово-комунальні послуги шляхом винесення постанов суду;
  • Припинення/зупинення надання послуг по водопостачанню, відключення споживачів від водопровідних мереж у разі їх неоплати або оплати не в повному обсязі (крім періода дії «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення коронавірусної хвороби).

Шановні споживачі! Своєчасно і в повному обсязі  сплачуйте  за водопостачання, бо від цього  залежить оперативне  і якісне проведення ремонтних робіт на водопровідних мережах і свердловинах, подача  якісної питної води в достатніх об’ємах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь