A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Оголошення.

Дата: 26.10.2021 13:27
Кількість переглядів: 840

Фото без опису      З метою організації по прийому заяв та інших документів для призначення усіх видів соціальної допомоги та підтримки населенню, відділ соціального захисту, праці та охорони здоров’я виконавчого комітету Чмирівської сільської ради надає наступну інформацію.

      24  жовтня 2021 року було засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де були розглянуті питання та вжиті додаткові заходи спрямовані на протидію поширенню респіраторної хвороби COVID-19, а саме:

- перебування на прийомі у спеціаліста тільки з підтвердженням отриманої вакцинації від COVID-19 (сертифікату) або експрес тест на визначення антигена коронавіруса, яке було  проведене не більше як за 72 години до відвідування закладу. Також перебування у приміщенні тільки при наявності засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот.

     Ураховуючи вище викладене, прийом громадян та надання консультацій буде відбуватися в телефонному режимі (099)08-99-501.

Бережіть себе та рідних!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь