A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Для тих у кого «немає сміття» ...

Дата: 06.12.2021 08:49
Кількість переглядів: 803

В процесі своєї життєдіяльності людина "виробляє" величезну кількість сміття і побутових відходів. Менша частина сировини, яку видобуває людина- використовується, а більша-  перетворюється у відходи, що забруднюють середовище.

Так вже влаштоване життя: всі речі в підсумку перетворюються  у сміття і накопичуються (папір, пластик, скло, метал, упаковка), харчове і великогабаритне сміття. Людина змушена це сміття кудись подіти.  Околиці населених  пунктів, вулиць, посадки та узлісся  дуже добре відчули на собі «проблему XXI століття», стали в дійсності звичайними звалищами, потенційним джерелом забруднення, пожеж, обителлю щурів, тарганів та інших шкідливих комах. Це створили самі люди.

Такі звалища заражають водоносні горизонти навколо канцерогенами внаслідок гниття і руйнування хімічних відходів, а також повітря, яким ми дихаємо.

Для збору і вивезення  сміття від населення та підприємств у Чмирівській громаді у комунальному підприємстві «Обрій» працює машина-сміттєвоз.  Жителям потрібно тільки укласти договір, сплачувати послугу за вивезення сміття і наші вулиці, села будуть ставати чистішими.

З плином часу сміття менше не стає, навпаки - його кількість неухильно зростає, як результат розвитку процесів виробництва - збільшення пакувальних матеріалів для продуктів, пакувальної тари - пластикові контейнери для продуктів, пакети, тетра-пакети і т. д. і т. п.

І говорити про те, що у вас немає сміття- це обманювати себе, своїх дітей і намагатися обманювати  інших.

Почати потрібно з себе, і задуматися: у якому світі  хочемо жити ми і наші діти ...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь