A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 14.12.2022 11:47
Кількість переглядів: 119

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

     Сьогодні Україна згадує тих, завдяки чиїй роботі вдалося врятувати наступні покоління не тільки українців, а й усієї Європи, та подолати наслідки катастрофи. Це тисячі пожежників, будівельників, військових, правоохоронців, медиків, працівників станції. Ліквідатори Чорнобильської катастрофи – приклад самопожертви, відваги та самовідданості. Низький їм уклін!

     Аварія на ЧАЕС стала уроком для всього світу і показала, наскільки високою може бути ціна прорахунку та наскільки руйнівною – неправда. Кожен, хто із перших хвилин  самовіддано рятував людей від катастрофи такого масштабу,  -  зробив надважливий внесок у ліквідацію наслідків аварії. Тож у День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС низько схиляємо голови перед тими, хто віддав життя, зупиняючи ядерний смерч. Висловлюємо слова щирої подяки усім ліквідаторам, хто зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи. Ваша самопожертва та відважний вчинок ніколи не будуть забуті!
     Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир та спокій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь