https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Луганщина-це Європа, луганці-європейці!!

Дата: 03.05.2024 14:56
Кількість переглядів: 28

Фото без опису

До Дня Європи в Україні #depmtd пропонує долучитися до флешмобу "Луганщина – це Європа, луганці – європейці!" Мета флешмобу - підвищення свідомості про європейську ідентичність серед українців та підтримка європейських цінностей, підкреслити європейський потенціал та культурні зв'язки Луганщини та України з ЄС.


До флешмобу дуже просто долучитися. Достатньо до 10.05.2024 року на своїй сторінці в соціальній мережі написати кілька слів, розмістити фото чи зняти відео про те, що для вас є Європа і чому Україні важливо стати частиною
європейської спільноти або показати європейські місця України та/або Луганщини і використати хештег #ЛуганщинаЦеЄвропа або надсилайте роботи на пошту uzzptair@gmail.com.


Сьогодні держави, які раніше були просто сусідами, стали справжньою родиною та безпечним прихистком для багатьох мешканців Луганщини, які рятуються від російської агресії.


Недарма міністерка закордонних справ ФРН Анналена Бербок зазначила: "Майбутнє України — в Євросоюзі, у нашій спільноті свободи, і незабаром вона розшириться від Лісабона до Луганська. З кожним селом, з кожним метром, який звільняє Україна, з кожним метром, де вона рятує своїх людей, вона також розширює свій шлях у ЄС". Долучайтеся до флешмобу та промотуйте європейське майбутнє Луганщини!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь