A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Конкурс (ПОВТОРНО)

Дата: 06.09.2019 08:01
Кількість переглядів: 880

Виконавчий комітет Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області (92740, Луганська область, Старобільський район, с.Чмирівка, вул. Повітрянофлотська, буд.52А)  ПОВТОРНО оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області.

Для участі у конкурсі запрошуються юридичні особи та фізичні особи-підприємці. Вимоги до учасників, умови та способи подання конкурсних пропозицій, інформація про об’єкти конкурсу, та перелік складових робіт(послуг)  визначаються у конкурсній документації, яку можна отримати за адресою організатора конкурсу в кабінеті начальника відділу земельних відносин та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Чмирівської сільської ради.

Огляд об’єктів конкурсу проводиться в період часу з 10.00 год. до 15.00 год. на протязі 20 робочих днів, починаючи з наступного дня після опублікування. Для огляду учаснику необхідно звернутися до організатора конкурсу.

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій – 30 календарних днів з дати публікації цього оголошення, починаючи з наступного дня після опублікування в засобі масової інформації.

Розкриття конкурсних пропозицій здійснюється на наступний робочий день після закінчення строку подання конкурсних пропозицій в період часу з 09.00 год.  до 16.00 год. У разі надіслання численних пропозицій- розкриття конкурсних пропозицій може бути здійснене за рішенням конкурсної комісії у наступні дні після закінчення строку подання пропозицій.  Форма засідання конкурсної комісії: відкрите засідання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь