A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Завершився прийом пропозицій до бюджету Чмирівської сільської ради на 2021 рік!!!

Дата: 19.11.2020 10:54
Кількість переглядів: 650

Шановні мешканці, використовуючи онлайн-форму зворотнього зв’язку на нашому сайті (або направляючи на поштою на скриньку сільської ради), у Вас була змога залишити пропозиції до бюджету Чмирівської сільської ради на 2021 рік.

Наступні пропозиції були систематизовані і отриманий такий результат. Переглянуто новину на сайті було 505 разів (у порівнянні з минулим роком зросло на 5,65%), що свідчить про збільшення зацікавленості громадян. На поштову скриньку громади пропозиції не надходили, онлайн-форму заповнили 2 особи, пропозицій отримано 2, з них від 1 чоловіка та 1 жінки (вік осіб, які звернулися коливався від 34 до 40 років, за місцем проживання- всі особи з с.Піщане). Це такі пропозиції:

- Юшков Руслан Сергійович, запропонував з метою отримання повноцінного відпочинку, поглибити і розширити озеро Мирське, при чому люди готові надати свою допомогу в вигляді фізичної праці;

- Самойленко Тетяна Володимирівна, запропонувала зробити освітлення та відремонтувати дороги.

Варто підкреслити, що надана ще 1 пропозиція від мешканця с.Половинкине (чоловік, 58 років), який представник громадської організації пропонує встановити автобусні зупинки для шкільного автобусу, бо діти чекають автобус в осінній та зимовий період під відкритим небом.

Всі пропозицій класифіковані та підготовлені на розгляд робочої групи з питань формування проєкту рішення сільської ради про бюджет.

 

Щиро вдячні за активну громадську позицію та очікуємо наступного разу збільшення активності мешканців громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь