A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Як враховані пропозиції жителів Чмирівської ОТГ у бюджеті на 2021 рік?

Дата: 30.11.2020 10:34
Кількість переглядів: 697

Фото без опису

З 15 липня по 15 листопада 2020 року Чмирівською сільською радою було оголошено збір пропозицій до бюджету громади на 2021 рік (на офіційному сайті громади - https://chmyrivska-gromada.gov.ua/ та на поштовій скринці за адресою: с.Чмирівка, вул.Повітрянофлотська, 52А). Головною вимогою було, щоб пропозиція торкалась повноважень сільської ради, була чітко та конкретно сформульована (за необхідності – з указанням конкретних вулиць, будинків чи інших об’єктів нерухомості, назв установ чи організацій тощо).

В результаті 2 мешканців Чмирівської ОТГ подали свої пропозиції до бюджету. Та 1 пропозиція надійшла від мешканця с.Половинкине, який є представником громадської організації.

При формуванні бюджету громади на 2021 рік було максимально враховано пропозиції від жителів громади, відповідно до чинного законодавства.

Надається перелік врахованих пропозицій громадян щодо вирішення окремих питань життєдіяльності Чмирівської ОТГ у 2021 році.

 

Звіт про отримані пропозиції від громадськості до бюджету громади на 2021 рік

 

Пропозиція

Рішення щодо врахування

встановлення вуличного освітлення

розроблена проєктно-кошторисна документація на 2020-2021 роки, згідно якої реалізується проєкт «Улаштування освітлення вулиць населених пунктів Чмирівської об'єднаної територільної громади Старобільського району Луганської області», за яким в населених пунктах громади буде встановлено та підключено до електромережі 341 одиниця світодіодіодних вуличних світильників (на центральних вулицях населених пунктів: с.Чмирівка, с.Піщане, с.Бутове, с.Вишневе, с.Запорізьке, с.Степове, с.Оріхове, с.Новоомелькове. На 2021 рік планується розроблення проєктно-кошторисної документації, стосовно встановлення вуличного освітлення на доєднаних територіях громади

ремонт доріг

на поточний ремонт доріг кошти частково заплановані.

поглиблення і розширення озера Мирське

у 2021 році планується залучити спеціалістів для дослідження можливості поглиблення і розширення озера Мирське та написання проєкту, за наявності пропозицій від грантодавців

встановлення автобусних зупинок для шкільного автобусу

за маршрутом слідування шкільного автобусу (в місцях зупинки на маршруті) автобусні зупинки встановлені

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь