A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акту: "Про встановлення туристичного збору на території Чмирівської сільської ради»"

Дата: 15.04.2021 14:17
Кількість переглядів: 599

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні»,»Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Постанови КМУ від 11.03.2004 р. №308  з метою забезпечення проведення громадського обговорення Чмирівська сільська рада повідомляє:

 На громадське обговорення виноситься проєкт рішення сільської ради "Про встановлення туристичного збору  на території Чмирівської сільської ради ",  розроблений відділом економічного розвитку, обліку та звітності Чмирівської сільської ради. 

Дане рішення буде діяти з 01.01.2022 року та включає проєкт Положення про порядок справляння туристичного збору та передбачає справляння на території сільської ради туристичного збору, у розмірі 0,5 відсотків – для внутрішнього туризму та 1 відсоток – для в’їзного туризму від розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року, для однієї особи за одну добу тимчасового розміщення.

Пропозиції та зауваження до проекту рішення приймаються до 16 травня 2021 року відділом економічного розвитку, обліку та звітності Чмирівської сільської  ради у письмовому вигляді за адресою: с. Чмирівка, вул. Повітрянофлотська, 52 А , 2-й поверх , або в електронному вигляді на e-mail: сhmyrivska.fin@gmail.com 

 

Аналіз регуляторного впливу

Положення

Експертний висновок


 

Сільський голова                                                Сергій ЯРИШЕВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь