A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акту: "Про встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки на території Чмирівської сільської ради"

Дата: 16.04.2021 08:10
Кількість переглядів: 738

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні»,»Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Постанови КМУ від 11.03.2004 р. №308., ст. 9, 13 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних осіб, фізичних осіб - підприємців, юридичних осіб та проведення громадського обговорення, Чмирівською сільською радою  На громадське обговорення виноситься проєкт рішення сільської ради "Про встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки на території Чмирівської сільської ради". розроблений відділом земельних відносин та житлово-комунального господарства Чмирівської сільської ради.

Дане рішення буде діяти з 01.01.2022 року.

Пропозиції та зауваження до проекту рішення приймаються до 20 травня 2021 року відділом земельних відносин та житлово-комунального господарства, Чмирівської сільської  ради у письмовому вигляді за адресою: с. Чмирівка, вул. Повітрянофлотська, 52 А , 1-й поверх , або в електронному вигляді на e-mail: chmyrivska.rada@gmail.com 

 

Аналіз регуляторного впливу

Положення

 

Сільський голова                                                Сергій ЯРИШЕВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь